Kompletna usluga za ronioce

Diving centar

Diving center Kostrena

Diving centar Kostrena najstariji je ronilački centar na Jadranskoj obali s 55-godišnjom tradicijom. Potpuno je opremljen i otvoren cijelu godinu, s ponudom usluge iznajmljivanja opreme, punjenja boca (kompresor, banka zraka, nitrox, trimix), organiziranja izleta brodom i tečajeva te stručnu pratnju i nadzor sportsko-rekreativnog ronjenja. Centar je smješten uz samu obalu s privatnim prilazom do mora, odvojenim prostorom za ronioce na terasi, vanjskim i nutarnjim tuševima, muškom i ženskom garderobom, sanitarnim čvorom, kavezima za spremanje i sušenje opreme. Za potrebe tečajeva ili seminara moguće je koristiti i konferencijsku salu u sklopu restorana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Greben koji se nalazi odmah ispred centra bogat je florom i faunom i doseže dubinu od 46 metara dubine te je savršen za sve tečajeve ronjenja.

dc_kostrena

Centar raspolaže sa smještajni kapacitetima – 33 kreveta u klimatiziranim sobama i apartmanima, a tu su i restoran te lounge bar koji svojim sadržajem upotpunjuju doživljaj savršenog ronilačkog izleta.

restoran

Restoran se nalazi iznad centra i nudi lepezu morskih i mesnih specijaliteta po pristupačnim cijenama, a lounge bar uz more pravi je izbor za opuštanje i uživanje u pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev. Parking za sve goste Diving centra Kostrena nalazi se u neposrednoj blizini i ima kapacitet za 60 vozila.

Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu!